Teslimatlar
Giriş Tarihi : 25-12-2016 23:56   Güncelleme : 25-12-2016 23:56

Özgüller’in tercihi Iveco

Gaziantep merkezli Özgüller Uluslararası Taşımacılık şirketi, araç yatırım programı çerçevesinde tercihini Iveco’dan yana kullandı. Şirket siparişini verdiği 10 adet Stralis çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Özgüller’in tercihi Iveco

Iveco’nun Gaziantep yetkili satıcısı Üstün İş Otomotiv tarafından Özgüller Uluslararası Taşımacılık şirketine satışı yapılan10 adet Stralis çekici, düzenlenen tören ile teslim edildi. Özgüller Taşımacılık tesislerinde gerçekleşen törende Eyüp Zengin günün anısında bir plaket takdim etti. Törene Özgüller firmasından Ali Güler, Mehmet güler, Abdurrahman Güler, Ömer Güler, Kadir Güler katıldı.

Ali Güler, “Özgüller Taşımacılık olarak Almanya başta olmak üzere Türk Cumhuriyetlerine taşımacılık yapmaktayız. Filomuzda toplam 85 adet çekici bulunmaktadır. Araç parkımızın 50 adeti ise Iveco Stralis’lerden oluşmaktadır. Firma olarak 95 kişiyi istihdam etmekteyiz” .

Teslim töreninde bir konuşma da Üstün İş Genel Müdürü Eyüp Zengin yaptı. Zengin, “Özgüller’in yine Iveco’yu tercih etmelerinden büyük memnuniyet duyduk. Satış sonrasında da Özgüller’i yalnız bırakmayacağız” .