Teslimatlar
Giriş Tarihi : 20-04-2017 15:57   Güncelleme : 20-04-2017 15:57

Anadolu Ulaşım, 18 adet Man otobüs aldı

Şehirlerarası taşımacılık sektörü firmalarından Anadolu Ulaşım, 2017 yılı otobüs yatırımında tercihini Man'dan yana yaptı. Firma, Man TopUsed güvencesi altında siparişini verdiği 18 adet Man ve Neoplan otobüs teslim alarak filosuna dahil etti.

Anadolu Ulaşım, 18 adet Man otobüs aldı

Anadolu Ulaşım'a satışı yapılan otobüsler, Man'ın Ankara tesislerinde yapılan törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Anadolu Ulaşım Operasyon Müdürü Ramazan Koçyiğit ve Man Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ile şirket yetkilileri katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Anadolu Ulaşım Operasyon Müdürü Ramazan Koçyiğit, filolarını güçlendirmek üzere yaptıkları 18 otobüslük yatırımda Man TopUsed'ın her açıdan sunduğu kurumsal güvence ve avantajların yanı sıra Efficientline serisinde hem yakıtta hem de işletme giderlerinde elde ettikleri önemli tasarruf oranlarına da dikkat çekti. Ayrıca yolcuların 2+1 koltuklu araçları tercih ederken özellikle Man ve Neoplan 2+1 VIP araçlarını tercih ettiklerini vurguladı. Tüm bu avantajlarla birlikte tercihlerini Man ve Neoplan otobüslerden yana kullandıklarını belirten Ramazan Koçyiğit, satın almada emeği geçen herkese teşekkür etti.

MAN’IN KURUMSAL GÜVENCESİ

Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise dünyanın üretim ve mühendislik devi Man'ın yeni kamyon ve otobüslerde ğu gibi küresel organizasyonu TopUsed ile ikinci el araçlara da kurumsal kalite ve güvencesini yansıttığını vurguladı. Man TopUsed ile Türkiye ikinci el pazarında standartların yükseldiği, kurumsal gelişmelere öncülük yaptıklarını belirten Can Cansu, Man ve Neoplan araçların üstün özellikleri ile ğu kadar tüm Türkiye'de yaygın ve rekabetçi satış sonrası hizmetlerdeki ayrıcalıklarıyla da önemli avantajlar sunduğunun altını çizdi.