Teslimatlar
Giriş Tarihi : 07-06-2017 15:39   Güncelleme : 07-06-2017 15:39

Kıraç konforu için Novolux aldı

Antalya’nın en büyük turizm firmalarından Kıraç Turizm, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Isuzu'dan yana kullandı. Firma; konforu, gücü ve dayanıklılığıyla ün yapan Isuzu Novolux midibüsleri teslim alarak filosunu güçlendi.

Kıraç konforu için Novolux aldı

Anadolu Isuzu Antalya Bayi Esay Otomotiv tarafından Kıraç Turizm'e satışı yapılan 10 adet Isuzu Novolux midibüsleri, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Kıraç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kıraç, Anadolu Isuzu Satış Yöneticileri Ferhat Sancaklı ve Emin Günışık ile firma personeli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Esay Otomotiv'den ise; Genel Müdür Erkan Göyük ve Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın da hazır bulundu.

ADRESİMİZ ISUZU

Mehmet Kıraç, "Isuzu otobüslerinin konfor, güvenlik ve verimliliği aslya tartışılamaz. Şuanda 10 adet Isuzu Novolux midibüsümüzü teslim alıp, 20 adet de sipariş verdik. Onları da yıl içerisinde teslim alarak filomuzu dinamik tutacağız. Sezonun tam açılmasıyla birlikte yolcu taşımacılığında yoğunluk yaşanmasını bekliyoruz. Talep olması durumunda da yine araç yatırımlarımız devam edecek ve adresimiz de yine Isuzu olacak" .

GÜCÜNÜ KANITLADI

NovoLux midibüslerin kullanıcısına uzun vadede büyük fayda sağladığının altını çizen Anadolu Isuzu Satış Yöneticileri Ferhat Sancaklı ise şöyle konuştu: "Aracımız Euro 6 normlarında 190 beygirlik motor gücüyle dikkat çekiyor. NovoLux modelinde ABS ve ASR fren sistemi standart olarak sunulurken, günümüzde lüks binek araçlarda güvenlik açısından vazgeçilmez bir ekipman olan Immobilizer da Novo serisi tüm küçük otobüslerde standart olarak sunuluyor. Dünyanın en çok üretilen ve en uzun ömürlü dizel motoruna sahip olan NovoLux, artan periyodik bakım aralıklarının yanı sıra düşük yakıt tüketimiyle de ön plana çıkıyor."