Teslimatlar
Giriş Tarihi : 26-07-2017 13:23   Güncelleme : 26-07-2017 13:23

Topçam 2 adet otobüs aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık şirketlerinden Topçam, araç yatırımında tercihini Neoplan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 2 adet Tourliner otobüsü teslim alarak filosuna dahil etti.

Topçam 2 adet otobüs aldı

Man tarafından Topçam Turizm'e satışı yapılan Neoplan Tourliner otobüsler, Ankara Fabrika'sında düzenlenen tören ile teslim eldi. Araç teslim törenine Topçam Turizm Filo Müdürü Suat Somuncu Man Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Bölge Müdürü Ufuk Demirer ile şirket yetkilileri katıldı.

TOKATLIR TOURLİNER'I SEVDİ

Suat Somuncu “İlk 3 Neoplan yeni Tourliner’ı, Man Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ve Otobüs Satış Direktörü Can Cansu bizzat Tokat Otogarı’na getirdi ve bize teslim etti. Bu güzel ve anlamlı tören esnasında Tokat halkı Türkiye'de ilk defa Neoplan yeni Tourliner ile tanışmanın keyfi ve gururunu yaşadı. Sonrasında ise bu otobüslerle yaptıkları seyahatlerden çok memnun kalmaları, çok doğru bir karar verdiğimizi ve yatırımlarımıza Neoplan Tourliner ile devam etmemiz gerektiğini bizlere gösterdi. Bizlere sürekli ve samimi yakınlık gösteren tüm Man yetkililerine teşekkür ederiz” .

BİZ AYRILMAZ BİR AİLEYİZ

Man Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Firmasına en genç ve en modern yeni nesil araçları katarak Tokat halkına, en iddialı hizmeti vermeyi hedefleyen Topçam Turizm’in bu doğrultuda uzun yıllardır Man ve Neoplan otobüslerini tercih etmesi, bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Firma sahipleri Erkut Dizman ve Olgun Dizman ile Filo Müdürü Suat Somuncu, Man Ailesinin birer üyeleri gibidir. Firmanın yenilenme ve dinamizm stratejisi ilk aldıkları 3 adet özel renkli otobüsle ve yeni aldıkları araçlardaki özel tasarım folyodan da anlaşılmaktadır. İş birliğimizin artarak uzun yıllar sürmesini diliyoruz.”