Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-08-2017 23:36   Güncelleme : 13-08-2017 23:36

Hakmar 10 adet kamyon aldı

İstanbul merkezli ulusal market zincirleri Hakmar, mağaza ağına paralel lojistik ihtiyaçları doğrultusunda filosunu güçlendirmek için Euro 6C motorlu Man kamyonları tercih etti.

Hakmar 10 adet kamyon aldı

Man tarafından Hakmar’a satışı yapılan 10 adet TGL 12.180 4X2 BL kamyon, Ankara üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Hakmar Genel Müdürü Yetkiner Satılmış, Man Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Kadri Başaran ve satış ekibinden Murat Çardak ile Gözde Uyanık katıldı.

DÜŞÜK YAKIT TÜMETİMİ

Hakmar Genel Müdürü Yetkiner Satılmış, “Man tarafından üretilen araçlar gerek üstün nitelikleri, gerekse düşük işletme maliyetleri ile her dönemde ilk tercihimiz olmuştur. Araçların üstün nitelik ve kalitelerinin yanı sıra aldığımız satış sonrası hizmetlerden de son derece memnunuz. Bunların yanı sıra düşük yakıt sarfiyatı, konforlu kabin ve sürüş imkânları nedeniyle de filomuzu Man ile büyütmeye karar verdik” .

YILLARIN BİRLİKTELİĞİ

Man Kamyon Satış Bölge Koordinatörü Kadri Başaran ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Man araçları, ileri teknoloji ve üstün nitelikleri ile bulundukları segmentlerin en üst sınıflarını oluşturuyor. Satış ve satış sonrası hizmet sürecinde yaşam boyu iş ortağımız olarak kabul ettiğimiz müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda Hakmar ile de uzun yıllara dayalı giderek büyüyen bir iş ortaklığımız bulunuyor. Bu yeni araçlarımızın da Hakmar’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”